Samsung Galaxy A8 va avea ecran de 5,5 inch, procesor Snapdragon 615 si design premium

de Radu Eftimie | 21 mai 2015

Samsung va prezenta in curand noul Samsung Galaxy A8, cel mai performant terminal din gama "A" a producatorului sud-coreean, dar pana la anuntul oficial se pare ca avem deja cam toate datele legate de device.

Samsung Galaxy A8 (nume de cod Samsung SM-A800) va oferi un display de 5,5 inch, la fel ca predecesorul Galaxy A7, desi anterior se specula ca noul terminal mobil inteligent al coreenilor va avea un ecran de 5,7 inch, identic celui regasit pe gama Note. Informatiile provin din rezultatele unor teste benchmark, care ne pun pe tava si alte date importante legate de Galaxy A8.

(Samsung Galaxy A5 - ca design, ne putem astepta la ceva asemanator si de la Galaxy A8)

Astfel, potrivit Sammobile, care citeaza Tablety.pl, Samsung Galaxy A8 va oferi un display de 5,5 inch cu rezolutie FullHD, se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 615, ce incorporeaza CPU octa-core pe 64 biti si GPU Adreno 405, si pe 2GB RAM. Memoria interna a smartphone-ului va fi de 16GB (12GB pentru disponibili utilizatorilor). Mai important este, insa, upgrade-ul modulului de camera, fata de modelul Galaxy A7. Vorbim despre o camera de 16MP (salt de la 13MP, in cazul A7) cu filmare fullHD si functii precum Face detection, HDR, touch Focus si, desigur, blit, la care se aduga o camera foto frontala de 5MP, capabila si ea de filmare fullHD.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung Galaxy A8 samsung galaxy a7 specificatii galaxy a8 ecran galaxy a8 samsung seria a
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor