SMS-uri gratuite de pe Yahoo Messenger pentru mobil

de Bianca Dinu | 22 octombrie 2010

“Voi ati cerut si noi va raspundem.” Asa incepe cel mai recent post de pe blog-ul Yahoo Messenger prin care cei de la Yahoo ne anunta ca, de astazi, putem trimite SMS-uri gratuite direct din Mobile Web Messenger, versiunea de mobil a popularului client de mesagerie instant. 

Desi serviciul este disponibil momentan doar in SUA, Australia, Brazilia, Canada, India, Indonezia, Kuweit, Malaezia, Pakistan, Filipine, Thailanda si Vietnam, ni s-a promis de catre cei de la Yahoo ca vor grabi lucrurile pentru ca SMS-urile sa functioneze cat mai rapid si in celelalte regiuni ale lumii. 

Asta inseamna ca, pe langa functiile elementare ale programului, vom putea trimite si mesaje text de pe Messenger-ul de telefon catre numarul de mobil al persoanei cu care doresti sa comunici. 

Ce e si mai interesant la aceasta noua functie oferita de Yahoo este faptul ca SMS-urile vor putea fi trimise gratuit, catre orice numar de telefon. Tot ce va trebui sa facem pentru a putea trimite un SMS gratuit catre un contact din lista va fi ca in agenda sa fie trecut si numarul de telefon al respectivei persoane.

Pe langa aceasta noua functionalitate, programul vine cu mai multe imbunatatiri: dispune si de posibilitatea de cautare in lista de contacte dupa username sau numele contactului. De asemenea, nu vom mai fi nevoiti sa instalam vreo aplicatie noua ci doar sa tastam “m.yahoo.com/messenger” in browserul de pe telefonul mobil. 

Sursa: Yahoo Messenger Blog 


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor