Primul smartphone VAIO a fost lansat - este doar o clona a Panasonic Eluga U2

de Redactie Hit.ro | 12 martie 2015

Ruperea VAIO de compania-mama, Sony, ar fi putut sa insemne echivalentul revenirii celebrului brand in topul industriei, cam indiferent despre ce produse vorbim. Lucrurile nu stau chiar asa, din pacate, iar VAIO, aflat acum sub umbrela fondului de investitii Japan Industrial Partners, nu reuseste sa impresioneze cu nimic, cel putin pe segmentul Mobile. Primul smartphone lansat sub brand VAIO, in Japonia, este doar un rebranding Panasonic Eluga U2, prezentat in Taiwan.

Vaio Phone apare deja pe site-ul oficial al noii entitati, iar pretul este de aproximativ 420 de dolari, mult mai mare decat cel al "muzei" Panasonic Eluga U2, care se comercializeaza in Taiwan pentru un cost de aproximativ 250 de dolari...

Din pacate, strategia VAIO nu are nicio logica. Pe langa pretul semnificativ mai mare fata de Eluga U2, noul Vaio Phone vine si cu un display mai slab (Panasonic Eluga U2 ofera un ecran Full HD in timp ce Vaio Phone vine cu display HD).

Noul Vaio Phone ofera un display de 5 inch (HD), are procesor quad-core Snapdragon 410, la 1,2GHz, 2GB RAM si memorie interna de 16GB (plus slot pentru carduri microSD). Angrenajul optic al smartphone-ului include o camera principala de 13MP si una frontala de 5MP, in timp ce bateria telefonului ce ruleaza Android 5.0 este de 2.500mAh.

(Panasonic Eluga U2)

Sursa: B-mobile via Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vaio phone panasonic eluga u2 primul smartphone vaio
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor