Primele informatii oficiale despre Motorola Moto X 2015

de Redactia Hit | 26 martie 2015

Motorola Moto X va ajunge in acest an la a treia generatie, modelul 2015 urmand sa fie lansat in al treilea trimestru, potrivit declaratiilor oficialilor companiei.

Noul varf de gama al Motorola va fi lansat in intervalul august - septembrie, confirma, intr-o postare pe Twitter, Presedintele Motorola, Rick Osterloh. Cu alte cuvinte, compania, care se afla sub umbrela Lenovo, va pastra calendarul anual de lansari cu care ne-a obisnuit.

Legat de caracteristicile hardware pe care urmatorul flagship al Motorola le-ar putea include nu se stiu foarte multe detalii, cu exceptia chipsetului care ar urma sa fie folosit. Luna trecuta, Qualcomm si Motorola au confirmat ca Moto X (2015) va dispune de chipsetul Snapdragon 810, folosit deja de concurenta americanilor pe telefoanele-varf de gama, dar si subiect al uor controverse legate de o posibila supraincalzire a procesorului. Dupa cum scrie si Gsmarena, nu este exclus ca Motorola Moto X 2015 sa vina, totusi, cu urmatoarea generatie de chipseturi de la Qualcomm, Snapdragon 815 sau Snapdragon 820, insa in acest moment nu putem decat sa speculam pe marginea acestui subiect.

Va reamintim ca actuala versiune a Moto X (2014) dispune de un ecran AMOLED de 5,2 inch, cu rezolutie Full HD, chipset Snapdragon 801, cu procesor quad-core la 2,5GHz si GPU Adreno 330, 2GB RAM, camera foto de 13MP si baterie de 2.300 mAh.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: motorola moto x 2015 data lansare moto x 2015 snapdragon 815 snapdragon 820 moto x
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor