Primele "imagini oficiale" cu HTC ONE M9 si One M9 Plus

de Redactia Hit | 29 ianuarie 2015

HTC va lansa noul flagship al companiei, HTC ONE M9, dar si modelul mai mare, ONE M9 Plus, in martie, chiar inainte de deschiderea oficiala a Mobile World Congress 2015 de la Barcelona. Chiar daca ne desparte de eveniment mai mult de o luna, iata ca pe internet au aparut deja primele "imagini oficiale" cu cele doua terminale de top.

Imaginile au fost publicate pe contul de Twitter al Evan Blass, omul din spatele cunoscutei surse de informatii din tehnologie, @evleaks.

Din imagine se poate remarca ca modelul din dreapta, probabil One M9 Plus, dispune de ceea ce pare un buton fizic sau un senzor de amprenta. De asemenea, ambele terminale au partea frontala imbracata in intregime in sticla (probabil Gorilla Glass 3).

La fel de lesne de observat este ca design-ul general al celor doua modele HTC este foarte asemanator cu design-ul iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Ne abtinem momentan de la alte comentarii, cel putin pana cand vom avea certitudinea ca aceasta imagine, presupus oficiala, ilustreaza cu adevarat noile modele de HTC ONE.

Sura: Redmondpie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 htc one m9 plus noul htc one mobile world congress 2015 iphone 6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor