Primele imagini neoficiale cu HTC One M9 (Hima)

de Redactia Hit | 21 ianuarie 2015

Dupa ce HTC a trimis presei invitatii la un eveniment de lansare de produs care va avea loc pe 1 martie (inainte de Mobile World Congress) si dupa ce The Wall Street Journal a publicat un articol in care confirma ca taiwanezii vor aduce la Barcelona noul flagship al companiei, iata ca apar si primele imagini cu terminalul HTC One M9 (cunsocut si ca HTC Hima aces plus).

Imaginile, care prezinta atat partea frontala a presupusului HTC One M9, cat si spatele device-ului, au fost publicate de o sursa care devine din ce in ce mai activa si mai credibila, nowhereelse.fr.

Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, design-ul general al urmatorului HTC ONE pastreaza liniile generatiei anterioare.

Trebuie sa precizam ca in aceasta dimineata imaginile publicate de site-ul amintit au fost sterse, se pare, la cererea HTC.

Va reamintim ca printre specificatiile aproape confirmate ale urmatorului varf de gama de la HTC se numara o camera foto principala cu senzor de 20,7MP, camera foto secundara de 13MP si functii avansate, display de 5 inch, cu rezolutie full HD, chipset Qualcomm Snapdragon 810 si 3GB RAM.

sursa: Nowhereelse.fr via BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 lansare htc hima aces plus smartwatch htc htc eveniment barcelona lansate htc mwc 2105
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor