Pretul Blackberry Passport, dezvaluit de un retailer suedez. Prea scump!

de Radu Eftimie | 17 iulie 2014

Blackberry a anuntat in urma cu aproape o luna doua noi modele de smartphones, dintre care modelul Passport este menit sa readuca producatorul canadian in atentia consumatorilor business. Acum, un retailer suedez a listat si pretul terminalului, iar acesta nu este deloc unul mic.

BlackBerry Passport si Blackberry Classic au fost prezentate in a doua parte a lunii trecute drept smartphone-urile cu care Blackberry va recuceri segmentul de useri business. Passport ofera un touchscreen de 4,5 inch cu rezolutie de 1440 x 1440 p sub care se afla o tastatura fizica, full qwerty, pe trei randuri si ar trebui sa ajunga la utilizatori in septembrie.

Din pacate, pretul lui nu va fi deloc unul care sa atraga utilizatorii, fie ei si business. Retailerul online Confidence Business a listat noul model de la Blackberry la pretul de 955 dolari!

Acelasi magazin a listat si pretul celui de-al doilea model BB prezentat luna trecuta, Blackberry Classic: aproximativ 800 de dolari.

Daca preturile publicate de retailer se vor confirma la lansarea oficiala a celor doua noi terminale ale canadienilor, Blackberry se pune singura intr-o situatie imposibila, avand in vedere competitia de pe piata si oferta mult mai buna, cel putin daca o raportam la costuri, a concurentei, fie ca vorbim despre Apple, fie despre marii producatori de smartphones cu Android.

via Ubergizmo, Confidence Business

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry passport pret blackberry classic pret specificatii blackberry passport
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor