Panasonic revine in Europa cu un smartphone de top (Foto)

de Radu Eftimie | 9 decembrie 2011

Panasonic a prezentat recent prototipul unui smartphone ca parte a strategiei de reintrare pe segmentul pietei telefoanelor mobile inteligente din Europa. Deocamdata, Panasonic se limiteaza la o campanie de teasing sustinuta de cateva fotografii ale device-ului dupa cum se poate vedea pe site-ul oficial al producatorului.

Concret, reintrarea Panasonic pe piata europeana de smartphone-uri va avea loc in martie 2012, dar pana atunci compania va sustine mai multe campanii pentru promovarea device-urilor sale.

Un prim pas este reprezentat de un teaser care ofera doar cateva detalii despre cum va arata si ce specificatii va oferi urmatorul telefon inteligent de la Panasonic dedicat pietei din Europa.

Telefonul este ultra-slim, cu o grosime de doar 7,8 mm (conform GSMArena). O alta caracteristica a smartphone-ului Panasonic este ecranul de 4,3 inci OLED si bazat pe tehnologia QHD.

De asemenea, device-ul va fi rezistent la apa si praf. Momentan Panasonic nu a dat alte detalii referitoare la hardware sau software. Reintrarea pe piata europeana in martie anul viitor reprezinta doar primul pas pentru Panasonic in extinderea globala, compania urmarind sa ajunga la vanzari de noua milioane unitati pana in 2016.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor