Overmax Vertis 1810 KERN - telefon ieftin rezistent la soc, apa si praf

de Redactia Hit | 8 mai 2015

Am fost "certati" recent de catre unii cititori ca scriem aproape exclusiv despre smartphone-uri scumpe, asa ca recuperam si incepem sa va recomandam si altceva decat branduri mari si tari, si scumpe.

Vertis 1810 KERN este cel mai recent feature phone lansat de catre polonezii de la Overmax, va costa doar 229 de lei si va fi lansat in Romania la sfarsitul acestei luni.

Overmax Vertis 1810 KERN este un telefon dual SIM (dual standby), cu sistem de operare proprietar si pe care il veti folosi, in principal, pentru functia de baza, respectiv pentru apeluri.

Telefonul are un display de 1,8 inch, tastatura clasica, dispune de o memorie interna de 32MB, insa ofera un slot pentru carduri microSD de pana la 16GB. Terminalul este mic si usor (doar 57 grame), are dimensiuni de 115mm x 51mm si o grosime a carcasei de 16mm. Bateria Overmax Vertis 1810 KERN este de 1.200 mAh si ofera, potrivit producatorului "mai multe zile de autonomie". De mentionat este si lanterna incorporata in telefon (dupa modelul vechilor Nokia 1100).

Ar mai fi de spus ca Vertis 1810 Kern are carcasa rezistenta la socuri, praf sau apa (este certificata IP67) si ca telefonul ofera functie radio FM si Bluetooth.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Overmax telefon pret Vertis 1810 KERN telefon rezistent la socuri cel mai ieftin telefon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer