Orange HD Voice ajunge in Romania

de Silviu Anton | 13 mai 2011

Orange a lansat in Romania primul serviciu de HD Voice: sunetul de inalta definitie, care le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o calitate mai buna a sunetului atunci cand efectueaza sau primesc apeluri.

HD Voice reprezinta o evolutie majora a standardelor audio in comunicarea mobila.

Serviciul asigura o claritate si o calitate revolutionare ale sunetului in timpul unei convorbiri telefonice. Zgomotul de fundal este mult redus, indiferent de locul in care se afla clientul: in trafic, la concert, pe santier sau pe stadion.

Cu HD Voice, ceea ce spune interlocutorul se aude mult mai bine si mai clar, chiar daca acesta vorbeste in soapta sau se afla intr-o conferinta telefonica.

Serviciul HD Voice este disponibil gratuit pentru toti clientii Orange. Serviciul poate fi folosit la nivel national, pentru apeluri locale, in aria de acoperire 3G intre doua telefoane compatibile.

Operatorul are in portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 si Nokia N8, gama urmand sa fie extinsa in lunile urmatoare.

Cei care au deja unul dintre aceste trei telefoane, pot intra pe www.orange.ro pentru a verifica daca si softul este compatibil. Daca nu este, il pot actualiza online gratuit pentru a beneficia de HD Voice.

In timpul unei convorbiri telefonice prin telefonia clasica sunt preluate 8.000 de secvente ale sunetului pe secunda, fiind astfel eliminata o mare parte din spectrul complet de sunete pe care o persoana le aude in timpul unei conversatii.

Noul standard audio – HD Voice – imbunatateste considerabil aceasta calitate, prin dublarea numarului de secvente pe secunda, reusind sa preia 16.000 de secvente.

Sursa: Orange

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor