Oficial: YotaPhone 2 ajunge si in Romania, prin eMAG, saptamana viitoare

de Redactia Hit | 5 decembrie 2014

In urma cu doar doua zile scriam ca YotaPhone 2, smartphone-ul cu doua ecrane realizat de Yota Devices, va ajunge in Europa in cursul acestei luni, iar acum avem confirmarea oficiala ca ineditul telefon se va vinde si in Romania, intr-o prima faza prin eMAG.

Ingram Micro, distribuitorul oficial YotaPhone 2 in Romania, a confirmat astazi, printr-un comunicat de presa, lansarea pe piata locala a noii generatii YotaPhone, despre care puteti afla mai multe detalii hardware din articolele noastre recente. Va reamintim ca specificatiile tehnice ale noului YotaPhone 2 includ un display principal de 5 inch AMOLED, cu rezolutie FullHD, si un display e-Ink de 4,7 inch, aflat pe spatele smartphone-ului. Ambele ecrane sunt protejate cu tehnologie Gorilla Glass 3.

Pe parte de software, trebuie spus ca YotaPhone 2 vine cu o serie de functii speciale, dedicate celor doua ecrane, dintre care se remarca, YotaEnergy, YotaMirror, Yota Snap si YotaCover.

  • YotaEnergy – acest modul transfera automat toate functiile cheie, incluzand apeluri si texte, pe cel de-al doilea ecran atunci cand bateria ajunge la 15%, oferind astfel posibilitatea de folosire a telefonului pentru inca in 8,5 ore.
  • YotaMirror – pe ecranul Always-On poate fi folosita orice aplicatie pentru Android. Printre acestea se numara cele mai populare aplicatii pentru carti electronice (precum Amazon Kindle) pana la aplicatii de messaging (precum WhatsApp).
  • YotaSnap – utilizatorii pot transfera de pe ecranul din fata pe ecranul al doilea orice tip de informatie, precum o harta, un cod QR de la un bilet de calatorie si pot avea acces la aceasta informatie chiar daca bateria se consuma in totalitate.
  • YotaCover - permite personalizarea ecranului cu fotografii sau notificari si mascarea informatiilor afisate pe ecranul Always-On la o simpla atingere.

YotaPhone 2 va costa 699 de euro si va fi disponibil in oferta eMAG, incepand de saptamana viitoare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: yotaphone 2 romania pret yotaphone 2 emag lansare romania yotaphone 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor