Noutate dual SIM de la Vodafone

de Vasile Damian | 26 noiembrie 2006

Cu extraoptiunea „Numar Dual” de la Vodafone, poti avea pe aceeasi cartela SIM doua numere de telefon (linii) diferite, folosind acelasi telefon mobil. Cu ajutorul acestui serviciu, iti poti delimita mai usor viata personala de cea de afaceri, intrucat de acum poti comunica un numar de telefon prietenilor si familiei, si un altul colaboratorilor sau altor persoane din anturajul tau.

Cele doua numere de telefon se afla pe aceeasi cartela SIM, functionand pe baza de redirectionari nationale gratuite intre ele. Cand esti apelat pe numarul inchis, apelul se redirectioneaza gratuit catre numarul pereche, care este deschis.
Ambele numere pot fi folosite pentru primirea de apeluri, dar se pot initia convorbiri doar de pe numarul deschis. Pentru a fi informat in permanenta care dintre linii este activa, denumirea acesteia (Personal sau Business) este afisata pe ecranul aparatului.
Comutarea intre cele doua linii se face din meniul Vodafone/Numar Dual si nu necesita repornirea telefonului, daca acesta este compatibil cu serviciul Numar Dual.

Fiind vorba de o cartela SIM speciala, ce contine ambele numere de telefon, este necesara inlocuirea cartelei SIM (pentru clientii existenti) sau achizitionarea unei astfel de cartele (pentru semnarea noilor contracte). Dupa activarea cartelei, stabileste in meniul Vodafone/Numar Dual cele doua numere pereche, pentru a beneficia de redirectionarea gratuita a apelurilor.

Abonamentul lunar este de 2 USD/luna (fara TVA), aplicabil pe unul dintre cele doua numere de telefon. Schimbarea de cartela in vederea activarii serviciului Numar Dual este gratuita. Serviciul se activeaza pe o perioada de minim un an, iar renuntarea la acesta inainte de implinirea unui an de la semnarea actului aditional implica o taxa de 10 USD (fara TVA), aplicabila pe unul din cele doua numere de telefon.


Sursa: Vodafone

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor