Noul design Samsung: pe Note 4 sau Galaxy S6?

de Bogdan Constantinescu | 18 aprilie 2014

Samsung Galaxy S5 nu a adus nimic nou in ceea ce priveste design-ul. Acelasi plastic, aceeasi forma, daca am tine telefonul alaturi de generatiile sale anterioare nu am putea spune ca exista vreo diferenta care sa merite sa fie mentionata.

Insa este la fel de adevarat ca in clipa cand Samsung decide sa schimbe ceva in design nu face asta cu flagship-urile sale, ci mai degraba cu seria Note. Iar Galaxy Note 4 ar putea aduce unele schimbari.

Vice-presedintele Samsung a divulgat cate ceva din planurile companiei pentru acest an. Trecand de faptul ca Samsung va lansa primul sau smartphone avand sistem de operare Tizen, el s-a declarat ingrijorat de piata care pare sa stagneze si a lasat sa se inteleaga ca Samsung va apela la un nou design pentru viitorul sau Note 4.

Patentul inregistrat de Samsung ne arata un eventual Note 4 curbat, extrem de modern, diferit fata de tot ceea ce am vazut pana acum de la producator. Desigur, daca acesta va fi aplicat pe seria Note, pentru ca la fel de bine ar putea ajunge pe viitorul Galaxy S6, pentru o revitalizare a seriei.

Sursa: Phandroid

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: design diferit Samsung Samsung Galaxy S6 design nou Samsung Note 4 design nou
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor