Noua linie de telefoane Christian Dior, bijuterii cu butoane

de Andrei Rahmanov | 22 octombrie 2009

La peste un an si jumatate de la lansarea primei linii de telefoane branduite Christian Dior, cunoscuta casa pariziana revine cu o noua colectie de telefoane luxury.

Adoptand o forma deja consacrata in segmentul fashion/luxury, si anume cea a telefoanelor cu clapeta, noile accesorii digitale CD se diferentiaza printr-un design foarte elegant si modern si, nu in ultimul rand, prin calitatea deosebita a finisajelor, in functie de care difera si pretul fiecarui telefon.

Si daca tot am ajuns la pret, asezati-va confortabil pe scaun, pentru ca e posibil sa incercati usoare senzatii de ameteala. Astfel, modelele de baza, doua la numar, sunt negre, cu o carcasa din PVD, incrustata cu safire si elemente metalice placate cu aur si costa doar 4300 de euro.

Modelele care in loc de safire au incrustate diamante se numesc Zelie, pe rosu, si Zenaide, pe alb, si au pretul de 5300, respectiv 9000 de euro.

Ultimul membru al colectiei se numeste Nacre si are o carcasa din sidef natural, pretul sau fiind de 5800 de euro. La oricare din telefoane poate fi asortata, fara a ignora regulile bunului gust, bineinteles, o casca bluetooth cu un design asemanator cu al telefoanelor, incrustata si ea cu safire, disponibila pe negru sau pe alb, la doar 313 euro.

Altfel, din punct de vedere tehnologic, telefoanele sunt cat se poate de simple, insa, asa cum am vazut mai sus, diferentierea lor se face pe criterii pur estetice.

Noua colectie de telefoane mobile Christian Dior va fi disponibila in magazine chiar in preajma sarbatorilor de iarna, astfel ca domnii generosi cu dare de mana se pot considera avertizati si pregatiti in cazul in care doamnle lor vor dori sa le sugereze un cadou mai special.

 


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor