Nokia si Yahoo colaboreaza la Proiectul Nike

de Georgiana Niculescu | 24 mai 2010

Incepand cu aceasta saptamana, Nokia si Yahoo au demarat un proiect comun prin care cele doua companii tintesc patrunderea intr-o noua era de conectivitate.

Pe scurt, este vorba de faptul ca Yahoo va oferi programe, aplicatii si continut media (adica e-mail, search online si alte servicii web) pe unele dintre telefoanele si dispozitivele Nokia.

Pana acum, nu au fost dezvaluite prea multe aspecte ale parteneriatul dintre cei doi giganti. Momentan, stim ca parteneriatul dintre Nokia si Yahoo poarta numele de "Proiectul Nike" (dupa numele zeitei grecesti a victoriei si nu dupa brandul producator de incaltaminte sport) si a fost planuit inca de acum cativa ani, insa fara succes.

Cum nu are inca un telefon propriu si nici un sistem de operare mobil, cum este Android al Google, Yahoo a considerat probabil ca este timpul pentru o miscare revolutionara. De asemenea, nici Nokia nu sta prea bine la capitolul inovatii si succes, mai ales in ultima perioada care a fost acaparata de Apple cu al sau iPhone sau cu iPad. Astfel, aceasta initiativa este, momentan, singura modalitate prin care Yahoo si Nokia vor putea concura pe piata mobila.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor