Nokia ar putea avea probleme - Lumia 800 nu prea se vinde, spun analistii

de Radu Eftimie | 24 noiembrie 2011

In ciuda eforturilor Nokia de a inocula in mentalitatea consumatorilor faptul ca Lumia 800 este un smartphone de top (si probabil chiar este), analistii spun ca varful de lance al producatorului finlandez nu inregistreaza vanzarile estimate de companie. Iar acest lucru este cea mai proasta stire pentru liderul telefoniei mobile de altadata.

Nokia ar putea avea probleme - Lumia 800 nu prea se vinde, spun analistii

Potrivit Alltechienews, analistul James Faucette, de la compania Pacific Crest, afirma ca Nokia nu va reusi sa comercializeze doua milioane de telefoane cu Windows Phone pana la sfarsitul ultimului trimestru al acestui an. In schimb compania de cercetare estimeaza ca finlandezii vor reusi sa vanda doar jumatate din cat au estimat initial.

Pe de alta parte raportari diferite spun cu totul altceva. In Mare Britanie, Orange afirma in urma cu putin timp, ca Nokia Lumia 800 inregistreaza vanzari record raportate la alte modele Nokia. Insa, raportari precum cele ale Orange sunt oarecum izolate.

Cu alte cuvinte, este imposibil acum sa crezi o parte sau alta. Cert este un singur lucru: daca Nokia nu reuseste sa obtina succesul de piata cu Lumia 800, compania se va afla intr-o situatie extrem de complicata in viitorul apropiat.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor