Nokia Normandy este de fapt un Lumia 520 cu Android. Va avea succesul sperat?

de Liviu Petrescu | 4 februarie 2014

Nokia Normandy, care va fi probabil lansat sub numele Nokia X, este practic un Nokia Lumia 520 cu Android. Cele mai noi informatii arata ca gadgetul va fi lansat in India in luna martie, ca parte din seria Asha.

Pe masura ce specificatiile Nokia X au fost dezvaluite online, entuziasmul pentru un smartphone Nokia cu Android s-a mai diminuat. Singurele noutati pe care pare sa le aduca noul smartphone fata de Nokia Lumia 520 sunt functionalitatea dual-SIM si sistemul de operare Android.

Nokia X

Un oficial al diviziei indiene a Nokia a confirmat lansarea telefonului in mai putin de doua luni, dar inca nu se stie clar daca gadgetul va avea acces la serviciile Google, inclusiv magazinul Play.

Specificatiile Nokia X - ecran de 4 inci cu rezolutie 800x480, procesor dual-core, RAM de 512MB, camera de 5MP - ar putea sa fie atragatoare in unele piete, dar impactul unui smartphone Nokia Android de top ar fi fost cu totul altul.

Putem chiar specula ca Microsoft a permis dezvoltarea telefonului cu Android in timpul achizitiei Nokia doar pentru ca este un gadget low-cost, care nu va avea succesul sperat, cel putin nu in Europa si America de Nord.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii nokia normandy specificatii nokia x lansare nokia x smartphone nokia android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor