Noi teste bechmark Nokia Normandy. Android bate Windows Phone pe Nokia X!

de Liviu Petrescu | 31 ianuarie 2014

Cunoscut pana acum ca Nokia Normandy sau Nokia A110, noul smartphone cu Android al companiei finlandeze va purta numele Nokia X (cod RM-980). Testele benchmark arata ca performanta in browser a gadgetului Android este chiar mai mare decat Nokia Lumia 1020 cu Windows Phone.

Asteptat la evenimentul Nokia dinainte de MWC 2014, Nokia X va rula Android 4.4 KitKat, iar sistemul de operare pare sa-i ofere un avantaj important, cel putin in testele Browsermark.

Nokia Normandy

Cu un scor in testele benchmark cu browserul Chrome de 1885, Nokia X depaseste Nokia Lumia 1020, care a obtinut doar 1776 puncte la teste similare. Diferenta poate fi cauzata insa si de rezolutia ecranuluik gadgeturilor. In timp ce flagshipul Nokia are display 1280x768, Nokia X are un ecran de 4 inci cu numai 800x480.

Restul de speculatii despre specificatiile Nokia X includ procesorul dual-core Snapdragon 200, alaturi de spatiu de stocare de 4GB, camera foto de 5MP si functionalitate dual-SIM. Se pare ca Nokia X nu va fi certificat de Google, ceea ce inseamna ca utilizatorii ar putea sa nu aiba acces la Play Store, dar finlandezii ar putea oferi un magazin de aplicatii separat.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia normandy android smartphone nokia android teste benchmark nokia X nokia x android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor