Noi informatii despre camera ce va dota urmatoarele flagship-uri Lumia de la Microsoft

de Redactia Hit | 17 iunie 2015

Evleaks a publicat, recent, pe contul de Twitter, o noua imagine cu ceea pare a fi camera foto principala ce va dota, cel mai probabil, Microsoft Lumia 940 si Lumia 940 XL, urmasele modelului Nokia Lumia 930.

Nu este exclus, insa, ca modulul de imagine sa fie implementat si pe Lumia 1040, terminal despre care nu avem in prezent prea multe date.

Desi imaginea este blurata (intentionat, pentru a nu se dezvalui prea multe detalii) se poate observa ca angrenajul camera foto va dispune de un blit cu trei led-uri.

Din pacate, nu avem mai multe informatii legate de functiile noului blit.

In acelasi timp, este clar ca Microsoft va aduce imbunatatiri urmatoarelor sale varfuri de gama din seria Lumia, asteptate pentru lansare in aceasta toamna si care vor rula direct Windows 10 Mobile.

Va reamintim ca, potrivit speculatiilor de pana acum, Lumia 940 ar putea avea un display de 5,2 inch, in timp ce Lumia 940 XL va fi o versiune de dimensiuni mai mari, cu display de 5,7 inch. Rezolutia Lumia 940 va fi QuadHD, iar terminalul va fi motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon cu procesor octa-core, alaturi de 3GB RAM si 32GB memorie interna. Atat Lumia 940 cat si Lumia 940 XL vor veni cu o camera foto principala de 20MP si cu una frontala de 5MP.

Sursa: @evLeaks, gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft lumia 940 nokia lumia 930 camera lumia 940 specficatii lumia 940
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor