Meizu MX4 Ubuntu Edition ajunge la cumparatorii din Europa doar pe baza de invitatie

de Redactia Hit | 24 iunie 2015

Al treilea smartphone care ruleaza sistemul de operare Ubuntu mobile, Meizu MX4 Ubuntu Edition, va fi pus in vanzare in Europa, incepand de maine, insa doar pe baza de invitatie.

Cei interesati sa cumpere noul smartphone cu Ubuntu vor trebui sa acceseze site-ul Meizu si sa dea clic pe un fel de origami virtual, ce ascunde un numar limitat de invitatii disponibile zilnic. Cei cu mai putin noroc si carora nu li se afiseaza invitatia pot incerca, din nou, a doua zi. Sistemul de comercializare gandit de catre Canonical si Meizu este cel putin ciudat... Explicatia acestei decizii este ca smartphone-ul cu Ubuntu este dedicat aproape exclusiv entuziastilor, dupa cum afirma Cristian Parrino, VP al diviziei mobile Canonical.

"Vrem sa ne asiguram ca Meizu MX4 Ubuntu Edition va fi cumparat de catre oamenii potriviti, din motive potrivite", orice ar putea insemna aceast lucru...

Oricum, linkul catre pagina de unde puteti obtine (teoretic) o invitatie pentru achizitionarea Meizu MX4 Ubuntu Edition va deveni activ abia incepand de maine, 25 iunie, si va putea fi accesat AICI.

Cat costa si ce ofera?

Meizu MX4 Ubuntu Edition costa 299 de euro si ofera aceleasi specificatii ca si modelul de baza, ce ruleaza Android: ecran de 5,36 inch cu rezolutie FullHD, procesor quad-core MediaTek MT6595, 2GB RAM si 16GB spatiu intern de stocare (dar fara slot pentru carduri microSD). Camera principala a Meizu MX4 este de 20,7MP (senzor Sony), in timp ce camera frontala ofera 2MP. Smartphone-ul se bazeaza pe o baterie de 3.100mAh.

Sursa: Ubuntu via TheInquirer

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: meizu MX4 Ubuntu Edition smartphone ubuntu pret Meizu MX4 Ubuntu Edition
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor