Meizu MX 4G ar putea oferi un display de 5,5 inci cu rezolutie imensa

de Radu Eftimie | 4 decembrie 2013

Meizu nu mai este un nume necunoscut pentru multi dintre voi. Producatorul chinez si-a imbunatatit continuu device-urile si a devenit unul dintre brandurile care merita luat in seama. Compania se pare ca nu se va limita insa la lansarea constanta de smartphone-uri cu specificiatii bune, ci va ridica si mai mult stacheta cu noul model Meizu MX 4G.

Potrivit celor mai recente speculatii citate de Phandroid, Meizu MX 4G va dispine de unul dintre cele mai evoluate display-uri de pe piata, cu dimensiunea de 5,5 inci si o rezolutie de 2560 x 1536 pixeli!

La o asemenea dimensiune a ecranului si la o astfel de rezolutie, display-ul va oferi o densitate a pixelilor per inch de 542.(ppi).

Momentan nu se cunosc alte detalii despre Meizu MX 4G, dar probabil ca acestea vor aparea inainte de lansarea device-ului in 2014.

Pe de alta parte, ar trebui spus ca o astfel de rezolutie a ecranului nu va fi perceputa de ochiul uman ca o mare diferenta fata de un display de tip Retina, de exemplu, dar in mod sigur nimeni nu va putea afirma ca ecranul chinezilor nu este de top. Daca vreti, pe langa evolutia tehnologica, marketing-ul isi ia partea lui, dar asa functioneaza lucrurile.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: meizu mx 4g ecran meizu mx smatphone meizu 4g display 500 ppi
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor