Lenovo inoveaza: Smart Cast, primul smartphone cu proiectie laser pe orice suprafata (VIDEO)

de Radu Eftimie | 28 mai 2015

Dupa cum scriam ceva mai devreme, Lenovo a lansat, in cadrul Lenovo Tech World, eveniment ce se desfasoara astazi in Beijing, mai multe produse, printre care si noile portabile din Seria Z si Ideapad, insa compania a prezentat in urma cu cateva momente si alte device-uri inovatoare, inclusiv primul smartphone dotat cu tehnologie Smart Cast ce ofera interactiune cu imaginea proiectata pe orice suprafata prin intermediul unui proiector incoroporat.

Proiectorul incorporat in smartphone-ul Lenovo este primul de tip laser free focus implementat pe un terminal mobil inteligent si care depaseste functionalitatea de baza pe care o stim deja de la modelele Beam ale Samsung (Galaxy Beam foloseste un pico-proiector DLP).

SmartCast permite proiectia pe orice suprafata, dar mai interesant este ca utilizatorul poate interactiona cu imaginea proiectata, dupa cum veti putea vedea in clipul de prezentare de mai jos. Modulul proiectorului se poate rabata.

Astfel, telefonul poate fi asezat pe birou, in "picioare" (este dotat si cu un stand), si poate proiecta, de exemplu, o tastatura direct pe suprafata de lucru, care devine un display inteligent cu care se poate interactiona.

Vom reveni cu detalii legate de specificatiile hardware ale noului smartphone al Lenovo.

Sursa: AndroidCentral

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo smart cast smartphone pico proiector laser lenovo tech World
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor