Lenovo confirma data de lansare pentru phablet-ul high-end K900

de Redactia Hit | 24 aprilie 2013

Lenovo a anuntat data de lansare pentru noul sau flagship, Lenovo K900. Smartphone-ul va fi lansat oficial in data de 6 mai pe piata chineza, urmand sa devina disponibil global ulterior.

Noul varf de gama al chinezilor de la Lenovo impresioneaza atat prin designul extrem de inspirat, cat si prin ecranul imens si hardware-ul performant care doteaza device-ul.

Lenovo K900 ofera un ecran de 5,5 inci IPS cu rezolutie 1080p, 2 GB RAM si 16GB spatiu de stocare. De asemenea, Lenovo K900 ofera o camera foto principala de 13MP cu dual flash, dar si o camera foto frontala de 2MP.

Dupa cum scriam in momentul prezentarii K900 de la CES 2013, de la inceputul acestui an, noul procesor de la Intel pentru smartphone-uri, Atom Z2580, aproape ca dubleaza performanta oferita de procesorul Medfield (single-core), regasit pe modelul k800 de la Lenovo. Puterea superioara este generata atat de cel de-al doilea nucleu, cat si de cipul grafic performant.

La fel de impresionant este si designul noului device al chinezilor. Lenovo K900 are o grasime de doar 6,9 mm, iar carcasa este realizata din aluminiu si policarbonat.

Surse: GSMInsider, GSMArena

Foto: GSMInsider

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo k900 intel intel atom dual core mobile intel z2580 dual core lenovo k900 lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor