LG G3 va avea si o varianta premium

de Bogdan Constantinescu | 9 mai 2014

Ieri va vorbeam despre versiunea japoneza a lui LG G3, un telefon care confirma zvonurile si fotografiile pe care le-am tot auzit si vazut. N-a trecut decat o zi si ne intoarcem la G3. De data asta, la o versiune premium a sa.

Mai precis, este vorba de un G3 auriu. Zvonurile spun ca acesta va veni cu o camera de 13MP care are inglobata tehnologia OIS+ ce se gaseste deja pe G Pro 2, oferind si posibilitatea de inregistrare 4K.

Interesant de spus ca ceea ce la inceput credeam ca este un al doilea flash sau un senzor IR este, de fapt, un laser care va ajuta telefonul sa faca poze mai bune pe timp de noapte. Nu se stie inca daca acesta este bazat pe tehnologia IR sau cum lucreaza, de fapt.

In ceea ce priveste camera secundara, aceasta va fi capabila sa faca un selfie doar daca bateti din palme sau pocniti din degete. De asemenea, suporta comenzi vocale care o fac sa realizeze poza dorita, ca fotografie este greu sa-i spunem, totusi.

Altfel, un display de 5.5 inch, chipset Snapdragon 801, 3GB RAM, o memorie interna de 32GB si o baterie de 3.000mAh, plus certificare IPX7.

Sursa: GSM Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii LG G3 premium varianta premium LG G3 lansare LG G3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor