Kruger&Matz a lansat smartphone-ul SOUL 2 cu Windows Phone 8.1 si pret mic

de Radu Eftimie | 10 noiembrie 2014

V-am prezentat recent un review pentru smartphone-ul Kruger&Matz Soul, un terminal cu Android pe care l-am caracterizat ca elegant si foarte reusit din mai toate punctele de vedere, raportandu-l la pret. Astazi, compania poloneza proaspat intrata pe piata locala a prezentat noul model Soul, Kruger&Matz Soul 2, si care ruleaza, nu Android, ci Windows Phone 8.1, o surpriza placuta pentru multi fani ai sistemului de operare.

SOUL 2 dispune de un ecran de 4,7 inch (HD), (ca si versiunea cu Android a Soul), se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 200, cu CPU quad-core la 1,2 GHz, are GPU Adreno 302, 1GB RAM si spatiu intern de stocare de 8GB care poate fi extins cu inca 32GB prin intermediul cardurilor microSD. Telefonul are un profil cu o grosime de doar 7mm.

Kruger&Matz SOUL 2 are functie dual SIM, dispune de o baterie de 1.780 mAh si va fi disponibil pe site-ul oficial al producatorului si la partenerii comerciali la un pret recomandat de 649 lei.

"Acesta este primul smartphone Kruger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca raspuns la cererea in continua crestere din partea clientilor nostri. Totodata, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit sa le oferim mai multe optiuni din care sa-si aleaga modelul prefererat. De acum, acestia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Kruger&Matz", spune Michal Leszek, fondatorul companiei poloneze.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Kruger Matz soul 2 Kruger Matz windows phone smartphone ieftin windows phone pret kruger matz soul 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor