KGI Securities: iPhone 6s va avea Force Touch, dar Apple nu va lansa si un device de 4 inch!

de Radu Eftimie | 12 mai 2015

Cel mai recent raport al companiei KGI Securities, firma care a mai facut in trecut o serie de estimari care urmau sa se confirme, spune ca urmatorul smartphone al Apple, iPhone 6s, va beneficia, intr-adevar, de tehnologie Force Touch. In plus, compania completeaza galeria de specificatii care ar urma sa doteze iPhone 6s si iPhone 6s Plus cu date importante, insa respinge ideea lansarii, cel putin in cursul acestui an, a unui model de smartphone Apple cu ecran de 4 inch.

Cele doua modele de iPhone vor pastra dimensiunile si chiar design-ul generatiei iPhone 6, insa vor oferi, asa cum Apple ne-a obisnuit deja, un upgrade hardware. Astfel, iPhone 6s si 6s Plus vor veni cu chipsetul A9, vor fi dotate cu 2GB RAM (LPDDR4 RAM) si ca, noutate absoluta in informatiile aparute recent, va avea o camera principala de 12MP, nu de 8MP, asa cum specula anterior.

De asemenea, analistii KGI afirma ca display-urile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor si protejate cu sticla de safir. Daca va mai aduceti aminte, acelasi lucru se spunea si despre actuala generatie de iPhone insa realitatea a infirmat zvonurile.

Apple vrea, se pare, sa evite repetarea povestii "Bendgate", despre ca sigur va amintiti, si se pare ca va folosi, potrivit KGI, acelasi tip de aluminiu utilizat pentru constructia Apple Watch si care este cu 60% mai rezistent decat metalul folosit la generatia iPhone 6.

In final, cei dela KGI Securities reconfirma ca Apple va dota ecranele noilor iPhones cu tehnologie Force Touch ce permite ca panelul sa perceapa nivelul de presiune care i se aplica, dar si programarea unor functii ce se vor initia tot in functie de presiunea care se exercita pe ecran, fie ca se va folosi un stylus special, fie degetele.

Sursa: Technews.tw via GforGames

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 6s camera 12mp iphone 6s force touch apple iphone 6c bendgate
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor