HTC face teasing pentru lansarea HTC ONE M9 Plus

de Redactia Hit | 25 martie 2015

HTC va organiza pe 8 aprilie un eveniment in cadrul caruia va prezenta, cel mai probabil, HTC ONE M9 Plus, versiunea cu display mai mare a actualului sau varf de gama, One M9.

Desi HTC nu a confirmat existenta modelului de dimensiuni mai mari din nou gama ONE, evenimentul programat pentru 8 aprilie are ca slogan "More than One", ceea ce ne indica, destul de direct de altfel, ca prezentarea va avea ca piesa centrala ONE M9 + (sau Plus).

Zvonurile privind lansarea unui nou terminal din gama ONE M de la HTC au aparut de mai mult timp in online, iar acum se pare ca avem si cateva imagini cu noul device, gratie Iapps.

Din pacate, din punct de vedere al designului ONE M9 + nu va aduce nicio noutate fata de flagship-ul lansat la inceputul lui martie. Mai mult, daca informatile disponibile pana acum se confirma, aproape ca sutnem tentati sa spunem ca nu prea vedem justificarea lansarii ONE M9 +.

Smartphone-ul ar urma sa beneficieze de un display de 5.2 inch cu rezolutie Quad HD, s-ar putea baza pe un procesor Mediatek (octa-core) sau Qualcomm Snapdragon 810 - informatiile sunt contradictorii - si va oferi un senzor de amprenta implementat intr-un buton fizic afla pe partea frontala, sub ecran (similar iPhone 6).

Phonearena sustine ca HTC ONE M9 + va fi lansat exclusiv pentru pietele din Asia.

Ar mai trebui spus ca evenimentul din 8 aprilie va avea loc in Beijing.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 plus htc one m9 specificatii htc one m9 plus data lansare one m9 plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor