HTC ar putea prezenta la MWC 2015 si HTC Butterfly 3

de Redactia Hit | 18 februarie 2015

Cele mai recente informatii aparute online promovau ideea ca HTC ar putea lansa la evenimentul programat pentru 1 martie, chiar inainte de deschiderea oficiala a MWC 2015 de la Barcelona, noul varf de gama HTC ONE M9.

Astazi, noi informatii publicate pe contul de Twitter @upleaks sustin ca HTC are in lucru a treia generatie a HTC Butterfly si, prin urmare, la Barcelona s-ar putea ca taiwanezii sa prezinte si acest model de smartphone ce pare a oferi specificatii, cel putin pe parte de afisaj, chiar mai bune decat One M9.

Potrivit informatiilor publicate de @upleaks, HTC Butterfly 3 are un ecran de 5,2 inch cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440p), adica un ecran mai performant decat flagship-ul ONE M9 care va avea 5,5 inch si rezolutie Quad HD.

In acest moment nu putem decat sa speculam pe marginea prezentarii acestor doua modele de smartphone-uri de top la Mobile World Congress de la Barcelona, dar ceea ce este cert e ca producatorul taiwanez va aduce la expozitia de la Barcelona cateva modele de telefoane din gama Desire. Nu in ultimul rand, s-ar putea ca HTC sa prezinte la eveniment si primul sau gadget wearable, respectiv o bratara inteligenta, dezaluita recent sub numele HTC Petra.

Va reamintim ca HTC a trimis deja invitatii pentru evenimentul programat pentru 1 martie, in Barcelona.

Sursa: Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc butterfly 3 htc one m9 htc mwc 2015 smartwatch htc HTC Petra
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor