HTC a lansat HTC ONE M8s - versiune imbunatatita a varfului de gama de anul trecut

de Redactia Hit | 2 aprilie 2015

HTC ONE M9, noul varf de gama al taiwanezilor de la HTC, a devenit disponibil comercial si in Romania in aceste zile, dar poate ca nu ar trebui sa va grabiti cu achizitia pentru ca producatorul tocmai a anuntat lansarea unei versiuni imbunatatite a ONE M8, varful de gama de anul trecut, care se va vinde la un pret mai accesibil.

HTC ONE M8s are acelasi design ca si M8, dispune de un procesor mai nou de la Qualcomm, de o baterie mai puternica si de o camera foto mai performanta decat flagship-ul lansat anul trecut.

Astfel, ONE M8s ofera procesor Snapdragon 615 pe 64 de biti (acelasi care doteaza si HTC Desire 820), o camera foto de 13MP si o baterie de 2840 mAh.

Practic, noul hardware propus de HTC ONE M8s plaseaza smartphone-ul in gama mid-range daca raportam specificatiile la ceea ce ofera industria astazi si, prin urmare, si pretul va fi mai mic decat al modelului original ONE M8.

Deocamdata nu se cunoaste decat pretul de comercializare pentru Marea Britanie, 380 lire (aproximativ 500 de euro) si asteptam, desigur, informatii legate de disponibilitate si costul pentru restul Europei.

Sursa: Android Central

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m8s one m8s 2015 pret htc varf de gama
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor