HTC One M9 va fi lansat in prima parte a lui 2015: specificatii

de Radu Eftimie | 1 decembrie 2014

Cea de-a treia generatie a seriei One M de la HTC, HTC One M9, va fi lansata pe piata in prima parte a anului viitor, potrivit site-ului mydrive.com, care propune deja si primele specificatii (neoficiale) ale urmatorului varf de gama taiwanez.

Luand in calcul calendarul de lansari al HTC, data de prezentare a HTC One M9 este ca si confirmata. Pe de alta parte, despre specificatiile noului M9 nu putem spune acelasi lucru, desi detaliile privind dotarile telefonului, publicate de mydriver.com, citat de Phonearena, se apropie de ceea ce anticipeaza toata lumea, respectiv o evolutie clara din toate punctele de vedere.

HTC One M9 ar putea avea un display de 5,5 inch cu rezolutie QuadHD, iar chipsetul folosit ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 805 sau 810. Urmatorul varf de gama al HTC va dispune, cel mai probabil, de 3GB RAM si va avea o baterie de 3500 mAh. Nu in ultimul rand, camera HTC One M9 ar putea dispune de un senzor de 16MP cu OIS. Bineinteles, noul terminal al taiwanezilor va rula Android 5.0 Lollipop.

Sursa: MyDriver.com via Phone Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 lansare htc one m9 htc one m8 specificatiile htc one m9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor