HTC ONE M9 Plus, posibila prezentare la MWC 2015

de Redactia Hit | 20 februarie 2015

HTC a demarat o adevarata campanie de teasing pentru produsele pe care le va aduce la Mobile World Congress 2015. Cel mai recent teaser pare sa faca referire la HTC ONE M9 Plus.

Daca ieri aparea pe contul de Twitter (UK) al HTC teaserul prin care compania taiwaneza confirma lansarea pe 1 martie a "noului HTC One", astazi, pe contul de Twitter HTC USA, descoperim mesajul "Something HUGE is coming from HTC", iar textul face referire, probabil, la o versiune PLUS a HTC ONE M9.

Mesajul trebuie, insa, citit "printre randuri" pentru ca HTC ONE M9 Plus ar putea nu sa fie chiar, la propriu, atat de "imens" cum sugereaza teaserul.

De fapt, cele mai recente informatii legate de device-ul ONE M9 Plus, indica un display de 5,2 inch, dupa cum scrie Phonearena.

Pe de alta parte, nu este exclus ca teaserul postat astazi pe Twitter sa indice ca evenimentul HTC de la Barcelona va fi unul "mare", in care compania va prezenta, nu unul sau doua device-uri de top, ci o gama completa de dispozitive mobile, de la noul flagship HTC ONE M9 si pana la gadgeturi "purtabile" (wearables). Ramane sa vedem ce ne-a pregatit cu adevarat compania taiwaneza pe 1 martie!

Sursa: HTC USA via Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 plus htc mwc 2015 htc teaser one m9 htc barcelona 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor