HTC ONE M9 (Hima) ar putea fi prezentat abia in martie 2015

de Redactia Hit | 17 decembrie 2014

Taiwnezii de la HTC ar putea lansa pe piata urmatorul varf de gama, HTC ONE M9, speculat si sub numele HTC One Hima, abia in luna martie a anului viitor, desi multe voci inaintau o prezentare a terminalului in cadrul CES 2015 (6 - 8 ianuarie).

Mai mult, se pare ca HTC va ocoli si MWC 2015 (2-5 martie 2015) si nu va prezenta HTC ONE M9 in cadrul targului de la Barcelona de anul viitor, optand pentru oragnizarea unui eveniment separat.

@upleaks, sursa deja consacrata pentru informatii credibile privind noutatile din industria smartphones, a postat pe contul de Twitter aceasta informatie, alaturi de cateva posibile specificatii ale viitorului ONE M9.

Potrivit celor mai recente informatii publicate de @upleaks, HTC ONE M9, cunoscut si ca HTC One Hima, va avea un dipslay de 5 inch cu rezolutie FullHD, se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (pe 64 biti), 3 GB RAM si va veni cu o camera foto principala de 20,7 MP si o baterie de 2840 mAh.

Zvonurile anterioare promovau specificatii diferite, respectiv un display de 5,5 inch cu rezolutie QuadHD, chipsetul Qualcomm Snapdragon 805 si o baterie de 3500 mAh.

Sursa: @upleaks via BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one m9 lansare specificatii htc one m9 htc one hima ces 2015 mwc 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor