HTC ONE E9 isi face aparitia online (foto si specificatii)

de Redactia Hit | 11 martie 2015

Autoritatea de certificare a echipamentelor de telecomunicatie din China (TEENA) a postat pe site-ul institutiei specificatiile si o prima imagine cu un nou smartphone HTC, ONE E9, o versiune mai mare a flagship-ului HTC ONE M9, prezentat de producatorul taiwanez pe 1 martie.

HTC ONE E9 va avea un ecran de 5,5 inch si cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440p), ceea ce inseamna ca noul smartphone va oferi un display mai capabil decat cel al flagship-ului ONE M9.

Nici din punct de vedere hardware noul phablet nu sta deloc rau, chiar daca HTC a ales pentru acest model un procesor dela MediaTek, in loc de Qualcomm Snapdragon. HTC ONE E9 va fi motorizat, potrivit datelor publicate de TEENA, de un procesor octa-core MediaTek MT6796, la 2.0GHz si va avea 3GB RAM alaturi de un spatiu de stocare de 32GB. Camera principala a terminalului este este 20MP.

Institutia de certificare din China mai publica si dimensiunile noului smartphone. Astfel, terminalul va avea 156.5mm × 76.5mm si o grosime de doar 7,54mm (mult mai subtire decat ONE M9, care are un profil de 9,6mm). Bateria HTC ONe E9 este de 2.800 mAh.

Cel mai probabil, noul telefon, ce va rula Andorid 5, va fi anuntat oficial in cursul acestei luni.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc one e9 specificatii htc one e9 teena lansare htc one e9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor