HTC Hima Ace Plus (M9), noi informatii despre urmatorul flagship al taiwanezilor

de Redactia Hit | 16 ianuarie 2015

HTC Hima Ace Plus (M9), asa pare ca se va numi smartphone-ul de mari dimensiuni al taiwanezilor de la HTC, nu doar HIMA, asa cum scriam intr-un articol anterior.

Cele mai noi informatii referitoare la HTC Hima Ace Plus apar pe site-ul brazilian 4G News.

Site-ul scrie ca HTC Hima Ace Plus va avea un display de 5.5 inch cu rezolutie QuadHD, ecranul fiind unul care acopera aproape toata partea frontala a noului device (edge-to-edge). De asemenea, noul HTC va folosi chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 la 2,3GHz, va avea 3GB RAM si 32GB spatiu intern de stocare. Bateria noului HTC Hima Ace Plus va avea 3000 mAh, mai scriu cei de la 4G News. Terminalul va fi dotat cu o camera frontala de 4MP, cu tehnologie UltraPixel, in timp ce camera foto princiapala va fi de 20MP. Noul phablet va dispune de tehnologie audio BoomSound si va avea interfata Sense UI 7.

Cei de la Phabdroid spun ca daca terminalul descris de brazilienii de la 4G News este real, lansarea ar putea avea loc undeva la mijlocul acestui an, daca HTC respecta calendarul de lansari de pana acum.

Totusi, nu este exclus ca o prezentare oficiala a HTC Hima Ace Plus sa fie facuta in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, care se va desfasura intre 2 si 5 martie.

Sursa: Phandroid

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: HTC Hima Ace Plus htc hima 2015 specificatii HTC Hima Ace Plus HTC One M9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor