Google Mobile are mai multe optiuni, Android va avea Quick Search Box

de Andrei Rahmanov | 13 octombrie 2009

Daca folositi varianta mobila a motorului de cautare Google pe un telefon cu sistem de operare Android, WebOS, Apple iPhone si, in curand, Windows Mobile, Blackberry OS sau Symbian veti avea parte de cateva optiuni in plus pentru cautarile dumneavoastra.

Aceste noi optiuni permit utilizatorilor sa sorteze informatiile cautate in functie de vechimea lor online, sa poata face cautari dedicate pe forumuri sau reviewuri, dar si cantitatea de imagini afisata in rezultate.

Optiunile sunt inca putine fata de cele oferite de varianta pentru desktop, insa inceputul pare promitator.

Echipa Google a pregatit si o surpriza de care vor avea parte cei care detin terminale Android cu versiunea de soft 1.5 Donut. Noua versiune pentru update 1.6 va avea un serviciu de cautare generalizat numit Quick Search Box (QSB), un corespondent al functei Spotlight de pe iPhone.

QSB face o cautare in intreg continutul telefonului, inclusiv in aplicatii, contacte, istoria cautarilor din browser dar si pe Internet in acelasi timp, acordand o prioritate in ordinea de afisare sugestiilor bazate pe informatiile accesate cel mai des in cautarile recente.

Exista si posibilitate unei cautari pe Internet sau a formarii unui numar doar prin simpla rostire a obiectelor cautate, respectiv a numarului dorit, dar momentan este disponibila doar in limba engleza.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor