Fara tarife de roaming incepand din 2017

de Redactia Hit | 23 iunie 2015

Comisarul european pentru Economia si Societatea Digitala, Gunther Oettinger, a declarat, astazi, ca vrea sa elimine tarifele de roaming in interiorul Uniunii Europene pana in 2017.

"Incepand din al doilea trimestru al lui 2017, este probabil ca tarifele de roaming in interiorul Uniunii Europene sa fie eliminate. Comisia Europeana, guvernele celor 28 de state membre si Parlamentul European vor cadea de acord asupra acestui lucru in scurt timp", a declarat Gunther Oettinger, potrivit DPA.

Declaratiile lui Oettinger vin la o luna dupa ce Comisia Europeana a renuntat la planurile sale vizand eliminarea tarifelor de roaming incepand din 2016, in urma obiectiilor venite de la companiile de telecomunicatii si de la mai multe mici state membre.

Insa un nou compromis a devenit necesar dupa protestele organizatiilor pentru protectia consumatorilor si a Parlamentului European.

"Daca tarifele de roaming vor fi eliminate incepand din 2017, companiile vor avea la dispozitie un an in plus fata de planurile anterioare pentru a se conforma la noile reguli", a apreciat Oettinger.

Cititi in continuare despre "Fara tarife de roaming incepand din 2017", pe Ziare.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tarife roaming uniunea europeana costuri roaming UE Gunther Oettinger roaming
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor