DisplayMate Technologies: Samsung Galaxy Note 4 are cel mai performant display

de Redactia Hit | 17 septembrie 2014

DisplayMate Technologies a testat panelul propus de Samsung pentru smartphone-urile Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge si a ajuns la concluzia ca noile terminale ofera cel mai performant display de pe piata in acest moment.

Testele de laborator realizate de DisplayMate Technologies releva imbunatatiri majore ale display-urilor utilizate de Samsung pentru Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge fata de generatia anteioara de phablet-uri ale sud-coreenilor ai nu numai.

Noul tip de display OLED, cu diagonala de 5,7 inch de la Samsung, ofera o densitate de 518 pixeli per inch, luminozitate si stralucire mai mari, culori mai naturale, dar si lizibilitate ridicata in lumina puternica si eficienta pe parte de consum de energie. Per general, testele de laborator efectuate de specialisti au relevat o calibrare excelenta a tuturor caracteristicilor tehnice ale noilor ecrane de la Samsung.

Potrivit DisplayMate Tehcnologies, citata de Sammobile, Samsung Galaxy Note 4 ofera un ecran mai performant chiar si decat cel al Samsung Galaxy S5 sau al tabletelor cu rezolutie QHD, Samsung Galaxy Tab S. Ceea ce este de remarcat e ca, desi lansarile produselor amintite mai sus au avut loc la intervale de timp foarte mici, exista o evolutie notabila a display-urilor. Iar aceasta este o confirmare a investitiilor mari facute de Samsung in aceasta directie.

Evident, discutiile pe marginea rezolutiei QHD vor continua cu argumente pro si contra, atat la nivel de utilizator, cat si la nivel de industrie. Tehnic vorbind, insa, Samsung Galaxy Note 4 ofera, cel putin pe hartie, cel mai performant display de pe piata in acest moment.

Gasiti mai multe detalii pe DisplayMate.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: display galaxy note 4 ecran galaxy note edge test laborator ecran note 4 samsung teste ecran displaymate
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor