Cum sa folosesti Siri pentru postari pe Twitter si Facebook

de Radu Eftimie | 31 octombrie 2011

Toata lumea stie de Siri si de ce este in stare. Experienta iPhone 4S este cu adevarat alta prin asistentul personal bazat pe voce. Totusi, exista o multime de lucruri pe care nu le puteti face cu ajutorul Siri in mod direct. De exemplu, ar fi interesant sa va puteti updata starea de pe Facebook prin control vocal sau sa trimiteti tweet-uri in acelasi mod.

Cum sa folosesti Siri pentru postari pe Twitter si Facebook

Cei de la AddictiveTips au cateva idei care s-ar putea sa va ajute sa puteti folosi Siri si pe post de dactilografa pentru mesajele pe cele doua retele de socializare.

Aveti grija totusi: folosirea acestei metode va poate umfla factura telefonica in Romania(!) asa ca noi nu va recomandam sa incercati.

1) Daca aveti mesaje noi pe cele doua retele de socializare nu ar trebui sa fie o problema prea mare sa folosit Siri. Daca nu, iata ce trebuie sa faceti, conform sursei citate:

2) Trimiteti prin SMS "Hello" la 32665 pentru configurarea Facebook si asteptati un raspuns, Urmariti procedura.

3) Pentru Twitter repetati procedura trimitand "Start" la 40404

4) Dupa ce ati subscris la update-urile prin SMS, mergeti in lista de contacte si salvati doua noi "persoane" - una pe numele "Twitter" si cealalta pe "Facebook". La contactul Facebook salvati 32665 iar la cel de Twitter 40404 - aveti grija la prefiXul de tara.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor