Cum ar arata un iPhone 6 cu display de 6,8 inch? Ne spune Lenovo

de Radu Eftimie | 10 iunie 2015

Compania Lenovo pare hotarata sa impinga pana la limita conceptul de phablet si va lansa, in curand, un nou terminal mobil care va dispune de un ecran imens pentru un device pe care se presupune ca il poti folosi ca telefon. Este vorba despre Lenovo PB1-770N, "smartphone" care va oferi userilor un display de 6,8 inch, aproape cat o tableta.

Informatiile referitoare la existenta terminalului au aparut pe site-ul TENAA (Centrul de Certificare a Echipamentelor de Telecomunicatii din China), iar noul device a primit deja certificarile necesare pentru lansarea comerciala.

(foto: TENAA)

Modelul PB1-770N de la Lenovo dispune, asa cum va spuneam, de un ecran de 6,8 inch, cu rezolutie FullHD si o densitate a pixelilor per inch de 324, se bazeaza pe un procesor octa-core la 1,5Ghz (nu se stie inca producatorul), 2GB RAM si ofera un spatiu de stocare de 32GB, plus slot pentru carduri microSD. Imensul phablet este dotat cu o camera foto principala de 13MP, cu capabilitati de filmare fullHD, si cu o camera foto frontala de 5MP, si dispune de o baterie de 3.500 mAh.

In conditiile in care marimea ecranului este si elementul principal de atractie (sau nu) pentru potentialii cumparatori ai unui astfel de phablet, mai trebuie sa stiti ca dimensiunile aparatului sunt de 186.6mm x 96.6mm, in timp ce grosimea carcasei este de 7,7mm. Pentru a va face o imagine legata de cat de mare este noul Lenovo, il putem compara cu phablet-ul Huawei Ascend Mate 7 (pe care l-am si testat) ce ofera display de 6 inch si dimensiuni de 157mm x 81mm, cu un profil de 7,9mm. Prin urmare, Lenovo va aduce pe piata un "monstru", mai ales daca vrem sa il includem in gama ...smartphones.

Ar mai fi de spus ca greutatea Lenovo PB1-770N este de 230 grame si ca din punct de vedere al design-ului, terminalul seamana putin cam prea mult cu iPhone 6 Plus. Lansarea comerciala ar putea avea loc pana la sfarsitul acestei luni.

Sursa: TENAA via GsmDome

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo phablet 6 8 inch telefon imens lenovo Lenovo PB1 770N
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor