Cosmote lanseaza serviciul MMS razand

de Vasile Damian | 9 februarie 2007

De azi, Cosmote Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a comunica prin fotografii si imagini animate insotite de texte si sunete, momentele inedite din viata prin intermediul serviciului de mesaje multimedia MMS - disponibil la pretul unui mesaj text obisnuit.
Inedit este modul in care compania a decis sa isi promoveze noul serviciu. Puteti urmari mai jos un filmulet care vorbeste de la sine despre campania Cosmote - "Nu rade singur!".Serviciul MMS este lansat impreuna cu aplicatia complementara Album MMS care ofera clientilor posibilitatea de a pastra, trimite si primi mesajele multimedia prin internet.
Utilizatorii Cosmote beneficiaza de un tarif special pentru trimiterea unui mesaj multimedia MMS, identic cu cel al unui SMS obisnuit: 0,05 euro/MMS in retea, prin intermediul unei promotii disponibile in primele doua luni de la lansare.

Incepand cu 8 aprilie, clientii Cosmote au posibilitatea de a continua sa trimita mesaje MMS la acelasi tarif cu mesajele SMS prin intermediul unei extraoptiuni disponibile pentru 1,5 euro/luna (TVA inclus). Serviciul MMS se activeaza gratuit prin trimiterea unui SMS cu textul "A MMS" la 1234 sau sunand la serviciul de relatii cu clientii Cosmote la numarul 1234.

Sursa: Cosmote Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor