Cel mai subtire telefon slide

de Cristian Voinicu | 27 noiembrie 2006

Cel mai subtire telefon slide din lume a ajuns pe piata romaneasca. Desi nu s-ar zice, avand in vedere ca arata 85 de grame pe cantar si este blindat cu o lista impresionanta de tehnologii, Samsung D900 are o grosime de numai 13 milimetri. Record mondial in materie de telefoane slide.

Creatorii sai spun ca este creat pentru a raspunde exigentelor utilizatorilor business. Ii intelegem, pentru ca ei nu trec prea des prin mall-urile bucurestene. Unde credeti ca au vazut lumina zilei primul telefon cu camera foto, primul cu MP3 player, cel mai subtire din lume, primul cu camera de un megapixel? Pe masa, la terasa, in Mall, cu mult inaintea birourilor de director.
Revenind, modelul a fost dotat cu functia  “uGo”, care afiseaza pe ecran o imagine reprezentativa pentru tara in care se afla posesorul telefonului. De exemplu, in Romania, functia “uGo” afiseaza o imagine a Castelului Peles din Sinaia. Creata de catre Adobe exclusiv pentru telefoanele Samsung, aplicatia te ajuta sa afli si cum stai cu liniutele antenei. Daca semnalul este foarte bun, imaginea este insorita. Atunci cand semnalul este slab, peisajul devine inorat.

Mai vreti inovatii? uMenu permite crearea unui meniu personalizat, cu legaturi rapide la functiile din meniu cel mai des folosite.  
uTrack permite localizarea telefonului in cazul in care a fost furat. Nu dati buzna, ca operatorii romani de telefonie mobila nu ofera suport pentru astfel de servicii, cu exceptia cazurilor in care aveti ochi albastri sau mandat de la judecator.
Castelul Peles se vede pe o rezolutie de 240 x 320 de pixeli, 262.144 de culori.

Pentru baietii si fetele ceva mai business, D900 vine cu Document Viewer si functia TV-output, compatibila PAL si NTSC. Esti in sedinta, n-ai niciun proiector la indemana si trebuie sa le impartasesti partenerilor de afaceri o idee geniala? Nici o problema: iei televizorul cu tine si-l conectezi la telefon, sau invers. Genial?

Oricum, 60 MB memorie interna sunt suficienti sa-ti ajunga pentru o ora de prezentari geniale pe televizor. In caz ca nu-ti ajung, cumperi un card de 512 MB microSD.

Pentru divertisment, merita incercata camera de 3 megapixeli si playerul compatibil mp3, AAC si AAC+.
Daca te poti abtine sa nu-l scoti din buzunar la Mall, bateria rezista cam 300 de ore (regim de asteptare).
Fetelor, nu uitati! Daca vedeti un D900 lipit de ureche mai mult de 3 ore si jumatate, nu merita. De cealalta parte a celularului e unul care a facut economii, si-a luat cel mai subtire telefon slide din lume, dar bani de factura n-are.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor