Ce ne aduce Mobile World Congress 2010

de Vlad Matei | 15 februarie 2010

Mobile World Congress 2010 a luat startul astazi la Barcelona. Timp de patru zile, cei mai mari producatori vor prezenta noutatile, vor stabili tendintele si, in cea mai buna varianta, ne vor surprinde cu produse noi si tehnologii inovative.

Deja sunt asteptate prezentarile a doua sisteme de operare. Este vorba despre Bada, sistemul de operare de la Samsung, prezentat de data aceasta impreuna cu un nou smartphone al companiei. Telefonul este asteptat pe piata in cursul lunii aprilie.

Mai mult, potrivit tendintei generale, Samsung lanseaza si un magazin online de aplicatii in 50 de tari in cursul acestui an.

O alta prezentare vizata de presa si nu numai vine de la Microsoft care ar trebui sa prezinte Windows Mobile 7. Sistemul de operare ar trebui sa fie utilizat pe smartphone-uri in cursul acestui an.

Conform declaratiilor celor de la Adobe, sistemul de operare de la Microsoft nu va suporta Flash in prima varianta dar companiile colaboreaza pentru ca versiunile viitore sa includa un browser care sa permita player Flash.

Evenimentul de la Barcelona va contura harta lansarilor si a noutatilor din domeniu din 2010.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor