Ce (credem ca) stim despre LG G4 Note?

de Redactia Hit | 13 martie 2015

Singurele informatii privind urmatorul varf de gama al LG, LG G4, sunt in acest moment la nivel de speculatie. O serie de imagini cu presupusul G4 si-au facut aparitia online in urma cu doar cateva zile, iar acum avem si cateva zvonuri pe marginea unei versiuni G4 de tip phablet, cu specificatii bune, LG G4 Note, care va fi prezentat, se pare, abia in a doua parte a acestui an.

Lansarea unui duet LG G4 / LG G4 Note cu specificatii hardware avansate si design premium ar trebui sa impulsioneze vanzarile producatorului si sa-l propulseze, la sfarsitul acestui an, pe pozitia a treia in topul companiilor de profil la nivel global, dupa Apple si Samsung. Targetul LG, unul foarte ambitios avand in vedere evolutia fantastica a producatorilor din China, pare sa fi fost confirmat recent si de executivi companiei, care au inaintat si cateva cifre. Astfel, LG mizeaza pe vanzarea a zece milioane de smartphone-uri LG G4, si probabil G4 Note, in acest an, fata de sapte milioane de terminale G3 comercializate anul trecut, dupa cum puncteaza Gsmarena.

Ce (credem ca) stim pana acum despre G4 Note? Carcasa telefonului va fi una inspirata, se pare, din design-ul LG G Flex 2, implicit ecranul va fi unul usor curbat. Desigur, nu vor lipsi butoanele fizice pozitionate pe spatele carcasei. Dimensiunea display-ului ar putea fi de 5,7 inch, in timp ce rezolutia ar putea urca pana la 1620 x 2880p. LG ar putea utiliza pentru urmatorul phablet-varf de gama chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 (folosit deja intr-o serie de smartphone-uri de top ale concurentilor). Nu in ultimul rand, senzorul camerei foto ar putea avea 20MP. Vor fi aceste specificatii indeajuns de solide pentru ca LG G4 Note sa poata concura cu urmasul iPhone 6Plus si cu Galaxy Note 5, terminale care vor fi si ele prezentate tot in toamna? Greu de spus.

(Foto: @OnLeaks)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg g4 specificatii lgg4 note lg g4 procesor lg g4 camera foto
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor