Blackberry ar putea lansa slider-ul "Venice" in noiembrie (posibile specificatii)

de Redactia Hit | 17 iunie 2015

BlackBerry Slider, smartphone-ul cu ecran tactil si tastatura fizica aratat pe scena Mobile World Congress 2015, se numeste, potrivit celor mai noi informatii publicate de catre N4BB, Blackberry Venice, si va fi lansat oficial in luna noiembrie a acestui an.

Dincolo de numele smartphone-ului, site-ul N4BB afirma ca a intrat in posesia specificatiilor tehnice ale terminalului, iar la acest capitol fanii producatorului canadian ar putea avea cateva surprize (placute, spunem noi).

Blackberry Slider (Venice) va dispune de un ecran de 5.4 inch, cu rezolutie QuadHD, se va baza pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 808 (64 biti, hexa-core la 1,8GHz) si pe 3GB RAM. Lista de specificatii promovata de sursa amintita mai cuprinde o camera foto principala de 18MP(!) si o camera foto frontala de 5MP.

Ne-am dori ca specificatiile publicate de catre N4BB sa fie cele de care va dispune cu adevarat Blackberry Venice dar, in coditiile in care site-ul respectiv nu citeaza nicio sursa, va trebui sa le tratam ca pe niste simple zvonuri.

Sursa: N4BB

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry venice blackberry slider specificatii blackberry venice procesor blackberry venice
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor