Blackberry a prezentat noi smartphone-uri: BlackBerry Passport si Blackberry Classic

de Redactia Hit | 20 iunie 2014

John Chen, CEO-ul Blackberry, a prezentat in cadrul unui eveniment dedicat anuntarii rezultatelor financiare ale companiei si doua noi smartphone-uri, BlackBerry Passport si Blackberry Classic. Primul este un device cu design destul de indraznet dar care ar putea avea succesul dorit de companie pe segmentul de utilizatori business.

BlackBerry Passport ofera un touchscreen de 4,5 inch cu rezolutie de 1440 x 1440 p sub care se afla o tastatura fizica, full qwerty, pe trei randuri. Device-ul este, asadar, unul cu dimensiuni generoase, comparabile cu cele ale seriei Note de la Samsung, dupa cum noteaza GSMArena.

Din pacate, in afara de cele cateva imagini disponibile online, nu stim prea multe detalii despre noul device al Blackberry. Se pare ca BlackBerry Passport va ajunge la utilizatori in toamna acestui an (septembrie).

Blackberry Clasic este un smartphone cu design deja consacrat pentru Blackberry: ofera un  ecran de 3,5 inch sub care gasiti deja cunoscuta tastatura fizica full qwerty pe patru randuri. Practic, Blackberry Classic este urmasul modelelor din noua gama Q, cu Blackberry 10, a companiei.

De remarcat este faptul ca Blackberry Classic readuce fanilor BB trackpad-ul optic. Device-ul va ajunge pe piata in luna noiembrie, anul aceasta.

Surse: GsmArena, foto: CrackBerry

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackBerry Passport Blackberry Classic John Chen blackberry 10
spacer
Opiniile cititorilor
spacer