Blackberry Passport, unul dintre cele mai ciudate device-uri, surprins intr-un video hands-on

de Redactia Hit | 21 iulie 2014

Blackberry Passport va fi lansat spre sfarsitul acestui an de catre producatorul canadian si poate fi considerat unul dintre smartphone-urile cu design unic intr-o lume a device-urilor touchscreen care si-au pierdut aproape total orice urma de personalitate.

Design-ul dominat de cele doua elemente principala frontale, ecranul sensibil la atingere cu aspect de patrat perfect si tastatura fizica full qwerty asezata sub acesta reprezinta atuul terminalului.

Cumpara de la Emag.ro gama de telefoane Blackberry

Si, recunoastem, cu cat apar mai multe detalii despre device, cu atat suntem mai nerabdatori sa il vedem pe viu, dupa lansarea oficiala. Pana atunci, insa, iata ca site-ul Unlimit-tech.com a reusit sa intre in posesia unei unitati de test si a si postat pe canalul propriu de YouTube un video hands-on cu urmatorul flagship al canadienilor:

Va reamintim ca informatiile recente aparute online spun ca noul terminal va costa aproape o mie de dolari. Chiar daca specificatiile smartphone-ului ar putea fi de top, pretul ar putea omori din fasa interesantul model Passport.

Sursa: phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry passport pret video blackberry passport pret specificatii blackberry passport
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor