BlackBerry Oslo, posibilul urmas al Passport, apare in cateva imagini

de Radu Eftimie | 17 aprilie 2015

Blackberry Passport este unul dintre cele mai inedite si mai interesante smartphone-uri lansate anul trecut. Dupa cum stiti, am testat terminalul canadienilor si ni s-a parut exceptional pentru utilizatorii care pun accent pe productivitate si comunicare.

Flagship-ul Passport ar putea primi in curand un urmas si se pare ca informatiile pe aceasta tema incep sa isi faca loc in online. Terminalul pe care canadienii il pregatesc s-ar putea numi Blackberry Oslo, potrivit celor mai recente date publicate de catre Blackberry Central.

Design-ul urmatorului varf de gama al canadienilor va purta amprenta originalului Passport, cu mici modificari. Daca imaginea publicata acum de sursa citata se dovedeste reala, atunci Oslo va dispune de o carcasa cu colturi ceva mai rotunjite decat Passport. De asemenea, carcasa va fi din metal, cu o cromatica pe argintiu. Tastatura fizica a telefonului va fi asemanatoare celei regasite pe Passport, dupa cum se poate vedea in imagine. Blackberry Central mai sustine ca hardware-ul Blackberry Oslo va fi identic modelului pe care il inlocuieste. Cam acestea sunt principalele informatii disponibile in acest moment despre terminal.

Cel mai important detaliu legat de noul Oslo de la Blackberry este ca smartphone-ul va fi lansat la nivel global, desi initial se specula ca acesta va fi destinat exclusiv pietei chineze.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: BlackBerry Oslo blackberry passport foto blackberry oslo specificatii blackberry oslo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor