Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM este (mult) mai scump decat se credea

de Redactia Hit | 19 februarie 2015

CES 2015, eveniment de tehnologie desfasurat la inceputul lunii ianuarie, a gazduit si lansarea primului smartphone cu 4GB RAM. Este vorba despre Asus Zenfone 2, despre care am si scris in momentul prezentarii. Pe langa evolutia hardware propusa de Asus, un alt element care a incantat pe toata lumea, inclusiv pe noi, desigur, era pretul estimativ anuntat de Asus pentru noua gama de Zenfone, care pleca de la 200 de dolari pentru versiunea cu 2GB RAM a smartphone-ului. Pornind de la aceasta informatie, toata lumea a anticipat ca modelul de 4GB RAM va fi "putin mai scump", insa tot accesibil. Dar toata lumea (inclusiv noi) s-a inselat.

Noul Asus Zenfone 2 poate fi pre-comandat incepand de astazi (prin AliExpress), dar la preturi mult mai mari decat cele estimate initial. Astfel, versiunea de 2GB RAM a Zenfone 2 costa 300 de dolari sau 265 euro (fata de 200 dolari cat stiam), in timp ce varianta cu 4GB RAM este 440 de dolari (echivalentul a 385 euro sau peste 1.700 lei).

Desigur, nu ne asteptam ca Asus sa practice preturi de dumping pentru modelele sale (mai ales pentru cel cu 4GB RAM), dar nu putem vorbi nici despre un telefon mobil inteligent accesibil la acest nivel si care are sanse sa devina un adevarat best-buy, mai ales ca trebuie sa adaugam aici si cateva taxe. Cu alte cuvinte, Asus Zenfone 2 (modelul cu 4GB RAM), va trece bine de tot de 2.000 de lei cand va ajunge si in oferta magazinelor de la noi.

Va reamintim ca Asus Zenfone 2 (ZE551ML) este un smartphone dual SIM ce ruleaza Android 5.0, are un display de 5.5 inch cu rezolutie Full HD (ecranul ocupa 72% din parta fontala a device-ului), dispune de procesor Intel Atom Z3580 (quad-core la 2,3GHz) si de 4GB RAM. De asemenea, Zenfone 2 mai ofera un GPU PowerVR G6430, memorie interna de 16GB (cu posibilitate de expansiune pana la 64GB cu ajutorul cardurilor micro SD), camera foto principala de 13MP (f/2.0), si camera foto frontala de 5MP. Bateria Zenfone 2 este de 3000 mAh.

Sursa: AliExpress via Gsmarena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus zenfone 2 pret zenfone 2 4GB RAM pret precomanda asus zenfone 2 aliexpress zenfone 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor