Aproape opt milioane de utilizatori la Vodafone

de Vasile Damian | 31 ianuarie 2007

Numarul clientilor Vodafone Romania a crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 562.000, la 7,71 milioane, potrivit unui raport publicat azi de grupul britanic Vodafone.
Circa doua treimi dintre clienti (66,5%) erau, la finele lui 2006, utilizatori de cartele preplatite, iar restul aveau abonamente.
Numarul de clienti 3G ai operatorului a crescut pana la 298.000, la finele lunii decembrie 2006, din care un sfert sunt utilizatori ai serviciului 3G broadband, bazat pe tehnologia HSDPA.
Venitul mediu lunar pe utilizator a fost de 15,6 dolari in perioada octombrie-decembrie, fata de 15,9 dolari in perioada anterioara si 15,2 dolari in al doilea trimestru al anului, se spune in raport. Nivelul a fost de 30,6 dolari pentru detinatorii de abonamente si de sapte dolari pentru cei cu cartele preplatite.
Numarul de minute de convorbiri facturate a fost de 2,23 miliarde, fata de 2,06 miliarde in trimestrul iulie-septembrie 2006.
Vodafone mentioneaza ca veniturile filialei din Romania au inregistrat o crestere organica de 2,7%, fara sa mentioneze cifrele.
Compania se afla, potrivit propriilor date, pe primul loc in ceea ce priveste serviciile pentru companii.
Principalul concurent al Vodafone pe piata romaneasca este Orange Romania, care a raportat peste opt milioane de clienti la sfarsitul lui 2006.
La nivel global, Vodafone are peste 200 de milioane de clienti.

Sursa: Vodafone

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor