Apple pierde procesul cu Samsung pentru codul sursa

de Radu Eftimie | 9 noiembrie 2011

Apple a pierdut in Australia procesul cu sud-coreenii de la Samsung si va fi nevoita sa puna la dispozitia rivalilor codul sursa al ultimului model al companiei, iPhone 4S. Oficial, Samsung a deschis procesul impotriva Apple pentru a vedea daca americanii incalca sau mai multe patente legate de comunicatiile wireless.

Apple pierde procesul cu Samsung pentru codul sursa

In timp ce reprezentantii legali ai Apple declara ca sud-coreenii nu fac altceva decat sa incerce sa intre in posesia unor informatii confidentiale, cei de la Samsung pot deschide, pentru prima data, sticla de sampanie dupa nenumaratele lupte pierdute in instanta cu americanii.

Samsung nu vrea doar codul sursa al telefoanelor iPhone, ci si verificarea unor contracte pe care Apple le-a incheiat cu mai multi operatori telecom, printre care si Vodafone, suspectati ca nu subventioneaza vanzarea de iPhone.

Nu in ultimul rand, sud-coreeni tintesc si interzicerea vanzarii produselor Apple in Australia. Decizia instantei australiene este surprinzatoare totusi in conditiile in care la data depunerii reclamatiei Samsung, nimeni nu credea ca sud-coreenii au vreo sansa de castig in aceasta cauza.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor